Op 3 maart j.l is Rein, de initiatiatiefnemer van Pallieterburght overleden.

Zijn kracht en doorzettingsvermogen heeft geleid tot een mooi huis binnen de Gemeente Capelle aan den IJssel.

Hier kunnen kinderen ook, ondanks hun ziekte, kind zijn.

Bedankt Rein voor alles wat je voor het zieke kind hebt gedaan.

Rust zacht.

Annemarie Looren de Jong (Coördinator vrijwilligers)

rein

  • Aangemaakt op .
IMG_0372.JPG

Vrijdag 9 december en zaterdag 10 december werd de Winterfair gehouden in de Alexanderkerk te Rotterdam. Een gedeelte van de opbrengst was bedoeld voor Pallieterburght. Naast het Rad van Avontuur, waren er boeken, DVD's, kerstplanten en kerstkaarten en nog vele andere zaken te koop. Oliebollen en de Erwtensoep mochten natuurlijk niet ontbreken. De verkoop werd opgeluisterd door het optreden van "WIJ" (Dameskoor), "JOY" en "Prins Alexander"(Mannenkoor).  De opbrengst werd ons op € 500,-- overhandigd d.m.v. een cheque. Wij willen de organisatoren van de Winterfair hartelijk danken  voor deze gift, die ten gunste zal komen van  speelgoed en benodigdheden voor de kinderen.

  • Aangemaakt op .
vw_2017.jpg

Op 18 januari 2017 was het zo ver. Alle vrijwilligers waren bij elkaar gekomen bij de Lunchroom "Leuk"" te krimpen aan den IJssel. Daar was de sfeer al snel zeer positief. De vrijwilligers werden tijdens het etentje bedankt voor hun inzet en hulp bij de verzorging van de zieke kinderen. Zonder hen zou Pallieterburght er niet zijn.

De chinese maaltijden was erg lekker en wij allen bedanken de Stichting Pallieter Helpt voor hun bijdrage hiervoor.

  • Aangemaakt op .
kerst.jpg

Ook dit jaar werden de vrijwilligers verrast met een Kerstpakket. De Raad van Bestuur van het IJsselland Ziekenhuis stelde de pakketten voor de vrijwilligers van Pallieterburght ter beschikking.Een hele mooie tekst was toegevoegd:

Bedankt voor je betrokkenheid
Bedankt voor je enthousiasme
Bedankt voor je doorzettingsvermogen
Bedankt voor je aanwezigheid
Bedankt voor je nauwgezetheid
Bedankt voor je kwaliteiten
Bedankt voor je trouw

Naast de lekkernijen was er tevens een Entertainment Voucher in de trolley verstopt. Alle teksten zijn zeker van toepassing op alle vrijwilligers van Pallieterburght, zonder de vrijwilligers zouden we niet kunnen. Wij bedanken de Raad van Bestuur van het IJsselland voor dit mooie pakket.

Capelle aan den IJssel, 5 januari 2017,
Namens allen,
Annemarie

  • Aangemaakt op .

Pallieterburght • Kerklaan 460
2903 HJ Capelle aan den IJssel • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.