Teamsamenstelling

Een team van professionals bestaande uit (kinder)verpleegkundigen, zorgassistenten, een orthopedagoog, HBO-pedagogiek begeleiders en Jeugdzorgmedewerkers zorgen voor een deskundige opvang voor uw kind. Deze zorg is afgestemd op de wens van ouders en de behoefte van het kind. Tevens worden wij ondersteund door een team van vrijwilligers.
Wij leveren al velen jaren, kwalitatief hoogwaardige zorg. Als team staan wij klaar om met ouders mee te denken in de ondersteuning van de zorg.

De verpleegkundigen zijn allen geregistreerd volgens de eisen van de wet BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en bekwaam in het uitvoeren van verpleegkundige handelingen De pedagogisch medewerkers hebben een pedagogische achtergrond en zijn hierin geschoold.
De pedagogisch medewerkers werkt nauw samen met de gedragswetenschapper. Zij kan ingeschakeld worden bij pedagogische vraagstukken.
Regelmatig hebben de teamleden bijscholing, cursussen of symposia om hun kennis te verbreden en bij te houden. Te denken valt aan medische ontwikkelingen, eetproblematieken, autorisaties en voorbehouden handelingen.
Er wordt individuele begeleiding geboden waarbij er wordt gekeken naar de ( medische) ontwikkelingen van het kind.
Op indicatie kan er een fysiotherapeut of logopedist ingeschakeld worden.
Verder is er nauw contact tussen de behandelende artsen en andere betrokkene van het kind.

Pallieterburght • Kerklaan 460
2903 HJ Capelle aan den IJssel • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.