Kleine Kapitein Super bedankt

Op het moment dat wij ons aanmeldde voor de Kleine Kapitein had ons zoontje Samuel, net als  elk ander kindjes in één van de twee groepen, een behoorlijke gebruiksaanwijzing.

Samuel kreeg vanwege een aangeboren darmafwijking Sondevoeding, TPV en medicatie en daarnaast had hij heel erg veel last van diverse allergieën met alle smeersels tot gevolg.

Het team van de Kleine Kapitein heeft ons vanaf het begin laten zien dat ze met veel liefde -en getooid met kennis en kunde- klaarstaan voor de kinderen maar ook zeker voor de ouders. De TPV van Samuel was Samuel's. grootste probleem. Om ons vertrouwen te geven hebben zij het protocol wat wij in het ziekenhuis hadden aangeleerd, gekopieerd door dit te filmen terwijl wij de handelingen verrichten. Dit is echt ongekend en mede daarom heeft de Kleine Kapitein ons in staat gesteld Samuel met plezier en een goed gevoel te brengen en te halen en zijn wij ondanks dat wij een zorgtaak van 7 x 24 erbij hadden, toch in staat gesteld de normale dingen te blijven doen.

Samuel is nu gelukkig van zijn TPV af en mag naar een ander KDV maar hij heeft echt een geweldige tijd gehad bij de Kleine Kapitein. Hiij heeft er twee keer in de week met plezier kunnen spelen, leren en knuffelen met de leidsters van zijn groep. Voor zijn ontwikkeling is het echt heel goed geweest, net zoals bij een gewoon KDV. En dat is ook het fijne aan de Kleine Kapitein, het voelt eigenlijk net als .....een gewoon KDV.

Ouders van Samuel. (maart 2014)

Pallieterburght • Kerklaan 460
2903 HJ Capelle aan den IJssel • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.